Kelicikan Yahudi..!!!!
"Berwaspadalah terhadap syaitan demi keselamatan agama kamu.Dia telah berputus asa untuk menyesatkan kamu dalam perkara-perkara besar,maka berjaga-jagalah supaya kamu tidak mengikutnya dalam perkara-perkara kecil."

Antara “barangan buatan” yang telah dijadikan ikutan oleh kebanyakan dari kita.

1. Kita diajar dalam buku biologi,buku pemakanan (kajian dan terbitan para kafir ni) bahawa kalau nak dapat vitamin B dan kalau nak tambah darah kita kena makan hati haiwan dan hati ayam tetapi sebenarnya Nabi kita tidak menggalakkan pemakanan organ dalaman.

Nak ikut kafir ke nak ikut Nabi Muhamad S.A.W?

Sebenarnya makan hati ayam dapat melembabkan otak kita sbb hati merupakan organ dimana semua toksin akan dikumpulkan dan dineutralkan so,kepekatan toksin adalah tinggi di hati ayam,makanlah kita toksin tersebut serta bengaplah otak kita umat Islam sebab percaya buku sains keluaran kafir ini.


2. Kita diajar dalam sains bahawa kopi tidak bagus untuk kesihatan.Namun sebenarnya kopi adalah antara minuman kegemaran Nabi Muhamad S.A.W selain susu dan madu.Cuba tengok Yahudi, mereka minum kopi, Starbuck.Profesor di UK yang Yahudi semua ada segelas kopi di tangan mereka.


3. Kita diajar memakan kambing tinggi kolesterol,namun kambing juga adalah makanan kegemaran Nabi Muhamad S.A.W.Seolah-olah buku sains ni nak merendahkan pemakanan Nabi kita.Sebenarnya daging kambing adalah daging paling kurang kolesterol.


4. Kita diajar bahawa makan McDonalds adalah bagus,namun sebenarnya McDonalds adalah makanan yang sangat tinggi MSG dan kolesterolnya dan paling banyak lemak tepu trans.


5. Para kafir ni juga menggalakkan kita minum dan makan makanan yang langsung tak berkhasiat,contohnya coke dan maggi.Coke tu sangatlah beracun,pastu sangat tidak bagus untuk kesihatan (gula tinggi, berasid, pH dalam lingkungan 3.5, ada racun tersembunyi)


6. Untuk pengetahuan,para kafir agen dajjal ni gak mengwar-warkan kebaikan minum soya(sebab USA merupakan pengeluar soya terbesar),namun sebenarnya soya dapat melemahkan kejantanan lelaki dan mengurangkan kesuburan lelaki dan perempuan.selain itu juga soya dapat meningkatkan risiko kanser payudara,kanser ovari,kanser prostat,serta melemahkan otak dan tulang sbb dalam soya ada hormon estrogen yang sama dgn estrogen kat wanita. pastu soya ada phytic acd yang membuatkan penyerapan kalsium,magnesium dan zinc yang penting untuk badan kita terjejas...

Secara kesimpulannya para kafir ajen Al-Masih Dajjal ni bukan setakat melemahkan kita dari segi lain namun secara pemakanan kita jua...
Category:

1 comments:

pacifist said...

Bagaimana kita mahu memahamkan mereka.
Sedangkan mereka sendiri yang mahu
Menyakiti,
Memenjarakan,
Memusnahkan Palestin.

Disaat kita mengirimkan ubat-ubatan, makanan dan bahan binaan.

Apa yang kita harapkan daripada mereka?
Supaya mereka akur dengan kita?
Mereka adalah bangsa yang tidak pernah akur kepada sesiapa.
Mereka adalah bangsa yang terkenal dengan permusuhan dan tipu daya.

Lalu, apakah yang dapat memahamkan mereka?
Fikir-fikirkanlah wahai umat Islam....
Lebih-lebih lagi pimpinan Islam yang kononnya prihatin tentang masalah umat.

Adakah kamu hanya mampu berucap di pentas sambil mengutuk kekejaman yahudi Zionis?
Lebih parah lagi untuk memboikot barangan, perkhidmatan pun kamu masih berdolak dalih!
Apatah lagi, mahu mengirimkan armada perang!

Oh, sebenarnya kamu sedang berpura-pura....
Dan kami sedang melihat sandiwaramu itu.

Terpaksalah kami berjuang dengan cara kami sendiri....

"Tiada bahasa yang dapat memahamkan mereka, kecuali bahasa pedang (perang)"

Post a Comment

Pecah kaca atas simen...Sudah baca sila komen,
Atas simen banyak telur...Sudah komen sila la follow.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...